fbpx

testimoniale 

Medicii aleg Lifeline!

1 din 9 părinți care alege Lifeline este cadru medical!

Lifeline reprezintă prima opțiune în rândul medicilor ginecologi. Medici de renume colaborează cu noi și au încredere în serviciile oferite de compania noastră, printre aceștia regăsindu-se obstetricieni, moase, medici de familie și neonatologi.

Medicii aleg Lifeline!

1 din 9 părinți care alege Lifeline este cadru medical!

Lifeline reprezintă prima opțiune în rândul medicilor ginecologi. Medici de renume colaborează cu noi și au încredere în serviciile oferite de compania noastră, printre aceștia regăsindu-se obstetricieni, moase, medici de familie și neonatologi.

La Lifeline m-a atras în primul rând reprezentantul Lifeline, omul care a știut să mă facă să înțeleg de ce este important să optez pentru recoltare. În al doilea rând, m-a atras siguranța: acreditarea AABB, calitatea: kitul inovator; profesionalismul oferit prin disponibilitatea consultantului la orice oră din zi și din noapte și prezența acestuia la naștere; experiența îndelungată în stocarea celulelor stem și, nu în ultimul rând, costurile fixe ale ratelor ce acoperă stocarea pe 20 de ani.
Oana Oncică - medic stomatolog

Când am decis să scriu câteva impresii despre Lifeline, mi-am amintit în primă fază despre timpul petrecut informându-mă cu privire inițial la celulele stem și utilitatea recoltării lor (deși drept e ca toți părinții care aleg să recolteze, se roagă să nu aibă niciodată nevoie de ele), ulterior cu privire la firmele care se ocupă de asta. Am contactat persoane mai pricepute decât mine în domeniu, am citit despre fiecare firmă în parte, despre oferte, dar și păreri avizate. De ce Lifeline? Motive sunt multe, dar cred că cele mai importante sunt: experiența în primul rând, seriozitatea pe care au demonstrat-o în atâția ani și siguranța conservării celulelor.
Dr. Karina Gilca - Iași

Am ales recoltarea celulelor stem pentru a-i oferi copilului nostru o protecție în plus în viață.  A fost o decizie importantă. Noi am luat-o în unanimitate și, după multe studii de piață obositoare am ales să recoltăm la Lifeline pentru raportul calitate – preț, profesionalismul demonstrat, îndrumarea clară și transparența informațiilor. Am fost și suntem mulțumiți de serviciile Lifeline, ale personalului foarte amabil, care ne-a inspirat multă încredere (Elena Albu este consultantul nostru). Vă mulțumim!
Dr. Ana - Maria Bratu - Măgurele

Am ales Lifeline pentru că a fost singura companie care ne-a oferit posibilitatea de rate fixe. Am luat decizia pentru a nu ne părea rău mai târziu că nu am făcut tot ce se poate pt copilul nostru. V-am recomandat cu mare drag când am fost întrebați de recoltarea de celule stem. Am făcut ce am putut pentru a nu regreta mai târziu că puteam face ceva și nu am făcut. Mult succes în continuare!
Ana Maria Cârneci - Asistent obstetrică-ginecologie UK

Părinții despre recoltarea celulelor stem cu Lifeline

De peste 10 ani, clienții noștri ne-au acordat o rată de satisfacție de 99%. Vrem să fii mulțumit, așa că, de la primul contact și pînă în ziua în care celulele stem ale copilului tău sunt stocate, suntem partenerul în sănătate al familiei tale.

Părinții despre recoltarea celulelor stem cu Lifeline

De peste 10 ani, clienții noștri ne-au acordat o rată de satisfacție de 99%. Vrem să fii mulțumit, așa că, de la primul contact și pînă în ziua în care celulele stem ale copilului tău sunt stocate, suntem partenerul în sănătate al familiei tale.

Alege Lifeline, alege siguranța! După ce am aflat că sunt însărcinată, au început nouă luni de atenție sporită și pregătiri. Ne mai rămăsese partea cu celulele stem (…) Am făcut calcule pentru 20 de ani, că așa e la Lifeline și am zis că rentează să investim în sănătatea copilului. Și așa m-am pus pe treabă. Într-o săptămână am cercetat toate băncile de celule stem, comparații, mai ales la contracte! (…) după mai multe comparații între bănci ajung la o concluzie: am de ales între două companii, una dintre ele fiind Lifeline. (…) Nicoleta Antohi, consultant Lifeline, a fost îndeajuns de răbdătoare cu mine și mi-a expus transparent oferta Lifeline. Mi-a atras atenția în special la contractul dintre părți, tripartid bineînțeles, că așa trebuie să fie. Contractul este între noi, banca din străinătate și reprezentanța din România care se ocupă de preluarea probei. (…) Lifeline pregătește direct proba pentru transplant după prelevare sânge și țesut de cordon, face procesare, analize și apoi stocare pe 20 de ani cu garanția trimiterii grefei oriunde în lume. Credeți că atunci când e nevoie de transplant mai e timp de procesare a probei? Timpul nu ține din păcate cu cei care au nevoie de transplant!

După toate informațiile am primit și o invitație la o prezentare Lifeline din partea consultantului nostru, Nicoleta. Mă sfătuiesc cu soțul meu, care e expert în contracte, iar contractul a fost analizat și de o avocată și alegem să mergem la prezentare pentru a semna contractul astfel: prelevare în kit din oțel medicinal pentru menținerea temperaturii optime pe timpul transportului (alte bănci recoltează în kit de polistiren, imaginați-vă la temperaturi de 40 de grade cum avem noi vara ce se întâmplă cu viabilitatea celulelor?), transportul probei în cel mai scurt timp, analiză și procesare celule stem, emitere certificat stocare pentru 20 de ani. Și acum întrebarea finală: semnăm acest contract, dar pe ce sumă? (…) E mult sau puțin pentru sănătatea propriului copilul? Noi am ales să plătim în rate egale de 165 euro/lună. Am ales să investim în sănătatea copilului. (…) Recomand Lifeline! Cu stimă, o proaspătă și fericită mămică.

Cristina Micu - București

Am făcut recoltare de celule stem și cordon ombilical pentru siguranța copiilor mei. Prefer să dau acești bani și să nu am nevoie de ele decât să am nevoie și să nu am posibilitatea de a face ceva pentru sănătatea lor.  Așa cum faci asigurare la casă sau la mașină, eu o văd ca pe o asigurare pentru copiii mei.
Anca Pînzariu - București

Pentru mine, subiectul celulelor stem a fost unul complex. Până să rămân însărcinată, știam de ele, însă nu mă interesase subiectul. Apoi am ramas însărcinată cu minunea noastră de copil și am vrut să fac lucrurile cât mai bine și corect și am început să mă informez, să cer oferte la mai multe companii de prelevare de celule stem și SĂ CITESC CONTRACTUL ȘI TOATĂ DOCUMENTAȚIA AFERENTĂ. Am aflat multe informații în acest fel.

Când m-am interesat eu, am vrut ca banca aleasă să poată bifa următoarele criterii:

1. Să fie acreditați pt transplant oriunde în lume (Europa & SUA) – că nu se știe unde se poate face o anumită intervenție;
2. Fiecare tip de celule stem să fie stocate în 2 recipiente – din ce am citit, se poate întâmpla ca primul transplant să nu fie suficient și să fie nevoie de un (fel de) rapel. O dată deschis recipientul, nu se mai poate folosi materialul a doua oară, chiar dacă nu este nevoie de tot la prima intervenție;
3. Trebuie să decizi tu cum preferi stocarea: sub formă de țesut, cu extracția celulelor la nevoie, sau extracția celulelor de la bun început și stocarea lor ca produs de terapie celulară – sunt argumente pro și contra la fiecare (personal, eu am ales conservarea celulelor deja extrase din țesut, adică separate la nivel celular);
4. Dacă alegi conservarea țesutului, să îți asigure prelevarea celulelor la nevoie;
5. Să fie inclusă în contract LIVRAREA recipientelor oriunde în lume. La nevoie, Doamne Ferește! – să nu fii pusă în situația să plătești livrarea sau să o organizezi tu – este nevoie de condiții speciale de transport;
6!!! Un punct de care eu am rămas neplăcut surprinsă la unele companii: să facă analiza țesutului și să nu îl păstreze (deci nici să nu plătești) dacă este contaminat sau nu este conform. La prelevarea țesutului/sângelui, el se poate contamina accidental. Sunt companii care îl păstrează indiferent de acest criteriu pe principiul, citez: ‘doar doctorii sunt în măsură să spună dacă materialul poate fi folosit sau nu’. Înainte de orice transplant de celule stem, se face chimioterapie, deci sistemul imunitar este spre zero. Cum s-ar putea lucra cu o probă contaminată???!!!!
7 – punct personal: modalitatea de plată: rate toată viața (nu mai plătesc, atunci le pierd), rate doar o perioadă, avans mai mare/mai mic. Fiecare își știe socotelile. Dar eu nu am vrut un contract în care trebuie să plătesc ceva, oricât de puțin, pe viață.
Eu am găsit firma care mi-a bifat toate punctele. Aceasta este Lifeline.
Nu toate afecțiunile se pot trata cu celule stem. Dar medicina evoluează rapid. Se lucrează acum la creștere de organe din celule stem (și fiind din celulele aceleiași persoane, rata de acceptare a transplantului este fff mare). Așa că am optat să recoltez toate tipurile de celule stem disponibile la momentul respectiv.

Eu am zis așa: ca dacă DOAMNE FEREȘTE se întâmplă să ne lovească o astfel de boală și eu nu aș fi avut celule prelevate (pt că m-am gândit la bani sau orice alt motiv), nu mi-aș ierta-o niciodată!!!!!!!

Când te lovește boala, ai fi în stare să dai orice sumă de bani și de cele mai multe ori nu se poate. Pe principiul acesta am decis eu să prelevez celule.

Anamaria Șerbănescu - București

Sunt tatăl unui baiețel de 3 ani și o lună. Înaintea nașterii băiețelului, la maternitatea Cuza Voda din Iași, am avut plăcerea să o cunosc pe dna Ana Maria Radu – reprezentant Lifeline. Spre deosebire de alți reprezentanți ai altor companii ce ofereau acest gen de servicii, dna Radu s-a diferențiat prin profesionalism, printr-o bună relaționare cu medicii maternității, prin disponibilitatea acesteia de a-și aloca timp și resurse pentru a răspunde tuturor întrebărilor pe care eu și soția mea le-am avut. Vă mulțumesc, în numele familiei pe care o reprezint, pentru serviciile puse la dispoziție și pentru angajamentul demonstrat al dnei Ana Maria Radu.
Claudiu Ioniță - Iași

Am ales să avem încredere în Lifeline pentru recoltarea celulelor stem ale băiețelului nostru și suntem extrem de mulțumiți de alegerea făcută. În urma unui studiu de piață amănunțit, contractul Lifeline mi s-a parut cel mai avantajos pentru client și de bun simț din tot ceea ce există pe piață, în principal în ceea ce privește asumarea responsabilității securității probei, de la recoltare până la eventualitatea folosirii acesteia, fapt ce ne-a și determinat să colaborăm. De asemenea, Any Radu, reprezentantul Lifeline cu care am încheiat contractul, ne-a cucerit cu profesionalismul și dedicarea de care a dat dovadă. Mulțumim Ani, mulțumim Lifeline!
Crina Dumitrache - Târgu Mureș

Pentru selectarea companiei de stocare a celulelor stem am fost la câteva prezentări ale firmelor în Timișoara. În final, am ales Lifeline întrcât ne-a convins prin acreditările avute și răspunsurile prompte la întrebările noastre cu privire la stocarea de celule.
E.H. - Timișoara

Am ales Lifeline pentru recoltarea de celule stem deoarece oferă cele mai bune servicii în acest domeniu de pe piața din România.
Andreea Andrișan

Lifeline… pentru că merit să stau liniștit. Datorită vouă, sunt ferm convins că fata mea va avea asigurat un standard de calitate al vieții mult mai ridicat față de noi, generația care nu a avut acces la acest gen de proceduri hi tech.

Pentru că, la nevoie, peste câțiva ani, în loc de implant dentar se vor folosi celule stem pentru creșterea dinților pierduți. Sau, în loc de transplant hepatic de la donator se vor folosi celulele stem pentru a ajuta organul să se refacă. Și multe, multe altele. Tehnologia este la început și evoluează cu pași rapizi. Asta este o centură de siguranță pe care eu ca părinte responsabil, mă simt obligat să i-o prind copilului meu.

Iar avantajele încep din primul moment: Am primit un set de analize complet de la nașterea bebelușului, analize pe care le fac și medicii la maternitate, dar care rămân la ei. Lifeline mi-a facut cadou acest set complet de analize, care m-a ajutat ulterior în depistarea unor probleme peste care am trecut cu bine.
Sistemul de plată cu rate este unul extraordinar de bun, cu rate mici și are grijă de familia ta, neîmpovorând-o cu datorii inutile.

Iar pentru că acum am trecut prin această experiență minunată, suntem pe cale de a semna și al doilea contract, odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Mă bucur că am intrat în familia Lifeline!

Dan Spătaru Jr. - București

Am ales Lifeline pentru că am avut mai multe recomandări. Discutând cu consultantul nostru, Cornel Mușei, am fost convinși că este alegerea perfectă. Mulțumesc!
Cristina Turda

Am ales Lifeline, o echipă de profesioniști și oameni minunați, pentru a încerca să asigur siguranța copilului nostru, bineînțeles siguranța totală este asigurată doar de Dumnezeu. Mulțumim, Lifeline!
Mirela Vermeșan-Axinte

Am ales Lifeline din iubire pentru fiul nostru, din dorința de a-i asigura toate șansele pentru un viitor sănătos, din încredera în medicină și în tehnologie.
Dana Bucatariu

Ghiduri Lifeline
L
Contactează-ne!
message
whatsapp
phone
email

Notificare Cookie-uri Lifeline

Politica de confidențialitate | Lifeline - Banca ta de celule stem

Lifeline folosește cookie-uri necesare pentru funcționarea optimă a website-ului, pentru analizarea comportamentului utilizatorului și pentru îmbunătățirea experienței online. Mai multe despre tipurile de cookie-uri pe care le folosim puteți citi la rubrica Politica de confidențialitate.